lördag, mars 07, 2009

Utsikt från ett fönster

Våren är långt borta för oss. Även om solen tittar fram och det slaskar på vägarna så har vi mängder med snö. Så här ser det ut när jag tittar ut genom vårt sovrumsfönster. Vackert eller hur?



Sen så har jag fått ännu en award och det av Sarah. Tack snälla du för den. Skickar den vidare till alla bloggkompisar därute.
Ha det gott därute.

2 kommentarer:

Proforma sa...

Visst är det vackert med all snö! Vi har knappt fått någon denna vinter... oftast är det ju så här nere! När brukar våren komma till er?
Grattis till din award!
Ha en mysig lördag!

Anonym sa...

Just det, jag svarade kanske aldrig på vilken kurs det är som jag går. Jag går en bildredigeringskurs via Jönköpings Högskola och det är en akademisk kurs, dvs man blir "riktig" student och betalar kåravgift mm. Å andra sidan är själva kursen gratis och den är väldigt bra också. Det är kanske den du har sökt till?

Om du får chansen att gå den så tycker jag att du ska göra det. Läraren är BRA och det är ett bra upplägg på kursen. Man får även möjlighet att köpa Photoshop till 20% av ordinarie pris vilket är otroligt bra! Tyvärr vet jag inte om min dator skulle klara den sista Photoshopversionen så jag jobbar på med den jag har istället och det räcker gott. Om du vill vet mer är det bara att fråga! :)