fredag, mars 06, 2009

Fredagsfoto - Främling

När vi var i Bygdsiljum i lördags tog vi en promenad tillsammans allihop. Vi gick bl a på ett skoterspår och när jag som bäst stod och fotade så kom denne främling farandes på sin skoter. Med hjälm och visir har man ingen aning om vem det är och det passar perfekt till dagens Fredagsfoto.

Här finns fler tolkningar till "främling".
Ha det gott därute.

17 kommentarer:

Ulrica sa...

En alldeles perfekt bild på temat. En riktig främling med hjälm, visir och dräkt. Man vet ju egentligen inte om det är en kille eller tjej. Ser härligt ut!

Anonym sa...

Den här främlingen är verkligen anonym med den där klädseln.

oumberligating sa...

Hej Peter här på Oumberligabloggen! Har varit dålig i veckan på att kommentera på alla fina och trevliga bloggar som jag brukar jästa, alltid fint och intressant här. Ser på mångas inlägg just nu att flera av "oss" är lite trötta och ursäktar sig då och då, personligen är det okej tycker jag, bloggandet är ju en öppen och fri värld, där man gör precis som man vill, självklart så kanske man ska fundera lite över i allafall vad man skriver i kommentarerna, har personligen fått några i mitt tycke lite otrevliga kommentarer, men det får jag tåla. Mina inlägg är kanske inte heller alltid så "snälla"!
I vilket fall som helst så vill jag önska en trevlig Fredag och en fin helg! Mvh från Peter!

Wickans värld sa...

En främling för mig också, dvs inte sonen!! =)
Det är knappt jag ser att det är han när han kommer på skotern heller. Ser inte skillnade på dem alla ibland!
Smart tolkning!!

AKO sa...

Precis, en såpass maskerad person är ju mycket svårt att se vem det är! Jag blir sugen på att få åka skoter när jag ser din bild! :)

Jag börjar faktiskt känna mig modigare med kameran, men det är fortfarande inte lätt att fota människor, inte ens de jag känner. Jag vill ju inte "störa".

Vad gäller spanskan så verkar det som att jag fortfarande kommer ihåg lite sedan mina studier. :) Det började med att en främling (!) från Argentina lämnade en kommentar på min blogg och när jag tittade tillbaka på hans så svarade jag på knagglig spanska. Efter det har flera av hans vänner tittat in också, så jag testade att göra en kort sammanfattning på spanska för att de också ska fatta vad senaste inlägget handlar om. Det är nog lika spännande som att fota främlingar. *L*

Anonym sa...

Den klädseln kan göra en vän till en främling. Fin tolkning.

Wickans värld sa...

Jag igen... det är inte för intet det står vid bensinstationerna att motorcyklister (skoteråkare) ska ta av sig hjälmen innan de går in...

Baronessan sa...

Perfekt tolkning. Undrar om han trodde att du stod och väntade på honom :)

annalarssonphotography sa...

Vilken perfekt bild på temat! :)
Det ser verkligen härligt ut!

Ha en fin fredag och kika gärna in hos mig!
Anna

Photos by Storm sa...

Åh, Bygdsiljum där har jag åkt skidor flera gånger, nostalgisk. Ja, man undrar ju vem som finns där bakom hjälmen/Lis

Anette sa...

Det där ser ju verkligen ut som en främling, även om man känner personen, men med den maskeringen så vet man ju inte det! /Anette

Veronica sa...

Klockren bild!!
Tyvärr ser man inte mycket av dem trots att man bor i samma by har man inte den blekaste. i var på väg mot stan och då var det skoterungdommar i farten och en kom hoppandes på vägen och skulle vända och så kom vi, tur att vi körde ut mot kanten annars hade vi kört rakt på honom. De fattar nog inte att de leker med döden!!
Så ibland skulle det vara bra om man visste vilka det var!!
=)

Proforma sa...

Fast du vet inte... det kan ju vara någon du känner :)
Trevlig helg!

Anonym sa...

Ibland har man tur att fånga ett fotoobjekt i rätt stund. Amanda

Anonym sa...

Härlig vinterbild! med en främling
som man inte ser vem det är.

Ha en skön fredagskväll// Nettan

Pia sa...

Snyggt jobbat! Ser lite farlig ut dock!! Förrymd fånge, typ!! Hahahhaha...må gott!

Anonym sa...

En snabbfarande främling - vilken tur han hann fastna på bild :)