tisdag, mars 17, 2009

Kyrktorn, Steeple (72 av 365)

Kyrktornet och den obligatoriska kyrktuppen på Rosornas Kyrka i Hörnefors.

Tema nr 302.
Övriga deltagare i 365 foto hittar du här.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint med kyrktornet mot den blå himlen! Det är verkligen härligt nu när solen har börjat kika fram, men det får inte smälta bort för mycket snö ännu! Inte förrän efter påsk......=) Aldrig är man riktigt nöjd!!

Mimmi sa...

kort på kyrkor är fina tycker jag :) och som du har tagit ..tornet mot en klarblå himmel..sen ser man ju "tuppen" också:D

Anonym sa...

Rosornas kyrka, vad fint det låter.
Lite som det vore en katolsk kyrka.
Lång dag här, snart dags att krypa till kojs!
Ha det så gott!

Anonym sa...

Jag läste någonstan, minns inte var, alldeles nyligen att det ska bli en kyrktuppstävlign här i Sverige. Kanske är det här en kandidat;)

Anonym sa...

Hej igen! Nu är artikeln skriven, checkad av de omskrivna och skickad till ansvarig för tidningen. Skönt!

Nej, jag är inte journalist, då hade det nog gått snabbare. :) Men jag har fotat och enstaka gånger skrivit för min församlings tidning. Fotandet är en ren fröjd, du vet ju själv hur roligt det är, men skrivandet har jag lite svårare för även om det är lite skoj det med.

Tack för dina fina ord om mina blombilder! Det är svårt att få det bra tycker jag. Men, man får öva sig på det som på allt annat. :) Ha en trevlig kväll!

Anonym sa...

I think Sweden must have the prettiest churches because I have seen so many lovely steeples on the 365 blogs. This is wonderful!