tisdag, oktober 20, 2009

Award

Jag har fått en award av Christina och den tar jag tacksamt emot. Med awarden följer att jag ska berätta 7 saker om mig själv och sedan sända vidare till 7 andra bloggare.
Jag har varit rätt privat på bloggen men nu öppnar jag upp lite till det privata.

1. Jag är gift och har två flickor, den ena 24 och den andra snart 26. Två vuxna individer som jag inte kan vara mer stolt över. Båda har jobbat sedan de slutat skolan och nu har de satt sig på skolbänken igen. Jag är så imponerad av dem och deras hängivenhet till det dom tar för sig.
Dessutom har vi himla kul ihop. Med den ena blir det många shoppingrundor och fikastunder och med den andra har jag haft många fotostunder. Jag hoppas att det blir fler när skolan är över. :)

2. Jag älskar att läsa, både böcker och tidningar. Det finns hylla efter hylla med böcker här hemma så jag behöver inte fundera över om det finns nåt att läsa.

3. Heminredning är nåt jag brinner för. Just nu planeras det för ett nytt kök....äntligen! Så snart styr vi kosan till IKEA för att ta slutligt beslut och sen är det dags för maken att ta lite semester. :) Jag har i huvudet planerat både färger och detaljer i månader så gissa om jag småstudsar av iver att få dra igång det hela på riktigt.

4. De trogna läsarna av bloggen har förmodligen undrat hur jag kan ha så mycket tid till att fota. Jag blev sjuk i Fibromyalgi 1986, och har sen ett antal år tillbaka varit hemma på heltid. Det här är inget jag skriver om i bloggen för jag vill inte se mig som patienten Kerstin, jag är Kerstin rätt och slätt. Klaga och gnälla över hur jag mår hjälper inte, men visst händer det att jag ibland undrar över hur det skulle kännas att vakna upp utvilad och inte ha ont nånstans.

5. Jag fick min systemkamera för lite drygt ett år sedan och jag hade aldrig kunnat tro att den skulle ge mig så mycket som den gör. Jag lär mig mer och mer och det blir bara roligare och roligare att gå ut och fånga nåt på bild. Har hunnit skaffa mig tre objektiv under den här tiden och det ökar bara lusten att skaffa fler.

6. Bara några veckor efter att jag fick kameran startade jag den här bloggen. Nu efteråt förstår jag inte hur jag vågade. Jag kunde ju ingenting om foto, tyckte bara att det var en kul grej. Men gissa om jag är glad nu att jag drog igång den. Vilka människor det finns därute, vilka kompisar man får. Extra roligt är att jag fått en fotokompis här i stan genom bloggen.

7. Så har jag ju en dröm också. Nån gång ska jag ha en Harley Davidson. En stor, svulstig maskin ska det vara. Så nu krävs det en Lottovinst och att maken tar ett mc-kort. För lilla jag skulle inte orka med den stora maskinen. ;)

Nu skickar jag awarden vidare till några av de bloggare jag möter varje dag och som alla fascinerar mig.

AnnaKK

Mimmi

Lissen

Ulrica

Proforma

Filipendula

Fotografia

8 kommentarer:

Lissen sa...

För det första GRATTIS till din award Kerstin.
Vad intressant att läsa om dej, tycker att du berättar om sidor som jag inte visste. Men det viktigaste är vårat fotointresse, som förbinder oss länkar samman en vänskap på flera plan!!!! Det gillar jag! Kram du goa Kerstin och tack för awarden!

AnnaKK sa...

Hej Kerstin!

Jag säger precis som Lissen, att det var intressant att läsa det du skrivit om dej själv. Hur det än är så gör man sej bilder av personerna bakom bloggarna man besöker, och det kan ju vara roligt att nångång få se om dessa bilder stämmer överens med verkligheten. Jag har ju också varit ganska anonym i min blogg, så jag kan tänka mej att det kommer att höjas ett och annat ögonbryn när jag publicerar mitt inlägg till den är awarden. TACK snälla du för att du ville ge den till mej! :-) Det tar nog en dag eller två innan jag har samlat ihop mej för hela sju avslöjanden! ;-)

Jag hoppas förresten verkligen att den sista av dina punkter går i uppfyllelse! Då får ni åka söder ut - Skåne fullkomligt kryllar av fina mc-vägar! :-)

Anna tassar in sa...

Himmel Kerstin ingen är mer värd Awarden än du..Grattis till den..du förtjänar den verkligen...du det var sååå intressant att läsa om dig..tack för det..

Du... Kerstin så glad jag blir att lilla jag fascinerar dig jag ska ta den till mitt hjärta och vårda den ömt..

Ska klura på min story :)

mimmi sa...

Ett stort Grattis till dig :) du är VERKLIGEN värd en en award :)
Jag har samma som du .men som du skrev man skriver inte ner allt i bloggen. jag fick även cancer .men jag har blivit friskförklarat nu :D
Tusen tack för Awarden :) jag tar med glädje emot den :D
men nu får min hjärna jobba på högtryck om jag skall komma på så många saker att skriva om mig själv :D
kram:)

Ninni sa...

Ett jättegrattis Kerstin! Vad roligt att få veta lite mera om dig. Tack för att du tänkte på mig med awarden. Jag är också ganska förtegen om min vardag och mig själv och så vill jag ha det. Men kanske kan jag hitta på något som tål att avslöjas :)
Fast det dröjer några dagar. Jag jobbar borta den här veckan och kommer inte hem förrän till helgen. Så det blir bara svar på kommentarer de här dagarna.
Må så gott!
Kram Ninni

Proforma - Irene sa...

Grattis till din award, Kerstin! Så roligt att få veta lite mer om dig! Tack snälla Du för att du ger till mig! Nu fick jag lite huvudbry vad jag ska komma med för sanningar :) Vill ju trots allt vara anonym men något ska jag väl komma på, kanske jag gör ett lappkast och ni får veta allt... haha!
Det dröjer kanske ett tag innan jag publicerar men det kommer, så håll ut!
Håller tummarna för att din dröm går i uppfyllelse!
Kram på dig!

Nattsyrran sa...

Åh, vad roligt att få "lära känna dig" lite närmare men förstår precis vad du menar om att inte lämna ut sig på bloggen. I lagom anda är det ok som den här awarden där man faktiskt kan bestämma själv vad som kan lämnas ut till allmänheten!! Må gott! Kram

Annika sa...

Men vad kul att läsa mer om dig!!
Det är sådant jag gillar med listor!
SÅ kul alltså!
Ja, vad roligt att din kamera fick dig att starta upp en blogg!
Det är jag glad för!!