onsdag, september 10, 2008

Bro över mörka vatten


Igår kväll åkte vi ut på en liten fotorajd igen och tog bl a det här fotot på vår vackraste bro i Umeå, Kolbäcksbron. Den gör sig väldigt bra i mörker.
Ha det gott därute.

13 kommentarer:

Annika sa...

Vackert!! Hmmm...det är nog bäst att jag tar mig en tripp upp till det vackra Umeå. Min bror och hans fru (som kommer fr Ume) bor i Grubbe i en gammal gård som är så VACKER!!!!! varje år säger jag att jag ska åka till Ume, men Gunnar och Kinn kommer till Finland istället och då blir det aldrig av. Dessutom är ju RG-line löjligt DYYR. Men jag ska, jag vill så gärna se er vackra stad.

Kerstin sa...

Annika: Det tycker jag absolut att du ska göra. Om din bror bor på Grubbe måste du ju absolut ta dig dit. Grubbe är ju en gammal och vacker stadsdel. Ni kan ju bila från Umeå till Finland. Då kan man göra ett stopp i Haparanda och gå på IKEA också. ;)
Ha det gott.

Annika sa...

Ja, fast det har Gunnar och Kinn gjort och dom sa att det gör dom "aldrig mer". Dom tyckte att det var en stor pain in the a**.

Men absolut, visst ska jag till Umeå! Har ju BARA hört gott om staden.

Kerstin sa...

Annika: Hoppsan! Det lät inte bra, min man har föreslagit vid mer än ett tillfälle att vi ska bila över till Finland och sen fortsätta in till Ryssland. Har inte riktigt känt suget men nu kan jag hänvisa till dig. ;) Tack för hjälpen. :)

Wickans värld sa...

Visst är den vacker! Jag försökte mig på att fota den när vi handlade en gång, men de "övriga" var inte så intresserad av att vänta ut mig...
Tycker nästan den bron är snyggare än Höga kusten-bron...

Proforma sa...

Jag har en liten utmaning till dig... om du vill!

Sarah sa...

Hej Kerstin. Jag känner mig fortfarande inte helt ok, bättre förkylningen bryter ut på riktigt! Tack för din kommentar hos mig ;O)
ps vilken fin och stämmningsfull bild!

Anonym sa...

Tänk att det kan vara så vackert i Ume. Vilken fin blogg du har. Fina bilder.

Anita sa...

Vad ambitiös du är!! Ute och tar bilder mitt i natten.. vad gör man inte för bloggen :-)

mia dh sa...

Tjusigt även om jag själv är mest förtjust i gamla cykelbron. Ha fina dagen.

Kerstin sa...

Proforma: Antar utmaningen. ;)
Ha det bra

Kerstin sa...

Anita: Ambitiös? nja, klockan var faktiskt bara 8 på kvällen så det var bara kul. Det blev ett vackert ljus på himlen i alla fall, men riktigt så mörkt var det inte. ;)
Ha det gott.

Kerstin sa...

Mia: Ja visst är den gamla cykelbron också vacker men jag är rätt förtjust i ljussättningen på den här bron. Men jag får nog ta och pallra mig iväg till cykelbron nån kväll också. ;)
Ha det gott.