torsdag, december 04, 2008

Mistel

Till första advent kom inte bara ljusstakar och julstjärnor fram. Misteln dök också upp. Den är strategiskt placerad i en lampa i hallen där ingång till vardagsrum och kök möts. Ingen kommer undan! :) Så nu vet ni vad ni möts av när ni kommer in i vårt residens. :)
Ha en fin dag därute.

9 kommentarer:

Anonym sa...

En kyss under en mistel vid juletid skyddar dig mot att leva som ogift resten av livet säger folktron. :)

Moi sa...

Ville tacka allra vänligast för din kommentar på min blogg. När jag tittar in här kommer jag på vad jag glömt plockat fram - vår mistel ! Ska ner i lådorna opch leta reda på den nu snart. Får se om den är luggsliten. Däremot har jag såväl ljustakar, adventsstakar, lite julpynt och annat framme. Och i söndags hade vi en trevlig adventsfika med väner och familj. Nu närmar vi oss julen, och jag längtar verkligen till den i år, eftersom jag vte att jag får vara ledig hela julafton ! Så skönt ! ha det gott nu.

Camillas nya hem sa...

Vad fint du skrev inne hos mig sist, det verkar som att många förstod exakt vad jag menade för jag fick väldigt många kommentarer på just det inlägget. Kärleken till ens djur är verkligen något speciellt!

Jag har aldrig haft en mistel hemma under jul men skulle väldigt gärna ha det om jag bara hittar att köpa någonstans... :)

Sofie sa...

Vacker mistel! Och vilken fin färgton du fått i bilden! Kram, Sofie

Anonym sa...

Hejsan.. Mistel brukar jag oxså ha till Jul, men den får vänta lite.. annars blir det kanske för många frierier;-)
Du vet möjligtvis vilken digitalkamera jag är på jakt efter?
Kanske har du något tiås till mig:-)
Ha de gott../Pialotta

anna of sweden sa...

Oj, vad mycket pussandes det måste bli hos dej. Skulle kanske leta upp en mistel redan nu, jag också.

Pussar kan man ju aldrig få för många av! ;)

Anonym sa...

Pusskalas hela dagarna nu då ju! ;)

Proforma sa...

Ja men det kanske var dags att införskaffa en sådan igen. Ett år köpte jag jättetidigt, den jag köpte av sa att den kan hänga ute så länge. När jag sedan tog in den ramlade varenda blad av så sedan dess har jag inte köpt någon. Får väl testa igen!
Ha det gott!

Karins fotoblogg sa...

Puss! :)