onsdag, augusti 11, 2010

Jag vill ha.....

.....sommaren tillbaka.Ha en fin onsdag.
Onsdagstema.

9 kommentarer:

Hedwig sa...

Jo visst, men samtidigt var det ju så friskt och skönt i morse. Varje period har ju sin charm.

Pialotta sa...

Jo men den har ju varit helt fantastisk underbar och ännu, får vi hoppas den inte är slut.. vi går kanske en fin Höst tillmötes:)
Fin bild till temat:)

mimmi sa...

Det är du inte ensam om .. jag får nästan lite panik ..när jag fick en räkning där det stod att den skulle betalas senast den 1 september....SEPTEMBER... hjälp .. det är ju snart.Denna somma har gått i racer fart tycker jag...det är bara att hoppas att man kan få några fina sommar dager till innan hösten slår till.
kram :)

Anna smyger in.. sa...

Jaaa lite sorgligt är det..men din bild får mig genast gladare..

AnnaKK sa...

Jag säger det samma... Nu börjar det bli ordentligt märktbart (iallafall vissa dagar - exempelvis denna som har varit regnig) att hösten snart är här... Känns vemodigt. :-/

Men man har ju tack och lov gott om sommarfoton, så det är väl bara till att dyka ner i dem sen när det blir såna där riktiga höstrusk-dagar! :-)


Jag hade ju tänkt att jag skulle åka till Helsingborg nångång i sommar, men nu verkar det som om jag inte kommer att hinna med det. Sommaren ÄR alldeles för kort!!! <:-)

Karins fotoblogg sa...

Jag skriver under på det! Härlig bild!

Ha det gott!

Proforma - Irene sa...

Ja, vem vill inte det! Igår kändes det som riktig höst och jag tog t.o.m. på mig fårskinntofflorna och en filt. Så snabbt det gick från sommar till höst! Tråkigt...
Kram

Anni sa...

Men inte är den väl redan slut? Kan väl trösta dig med att 2005 KOM sommaren den 16 augusti (min brors födelsedag) - det är lite svårt att tänka sig efter denna fantastiska sommar!!!

Härlig sommarbild!

Erik "Semlan" sa...

Ja det skriver jag under på. Gärna med mer ledighet. Jag hoppas på en Brittsommar. Men nu med regndagar kanske chansen blir mindre?
Jag vill också.