onsdag, februari 04, 2009

Bruten, Broken (32 av 365)

Deltagare i 365 foto hittar du här.
Ha det gott därute.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Rolig idé det där med att bildblogga varje dag i ett år. Jag upptäckte det så sent att det känns lite dumt att hänga på nu.

Fin tolkning på "broken". Vad använder du för objektiv?

Anonym sa...

Heisann,
Så mange spennende motiver du fotograferer!
Fin Blogg!
Ha en hyggelig onsdag :)
Klem fra det hvite ♥

Önskedrömmar i hvitt sa...

Hej Kerstin!
Liksom Du så beundrade jag hemma hos reportaget på bloggen Lilla huset på Prärien. Jag såg att du beundrade halllampan. En nästan identisk finns att bjuda på på Auktionkompaniets internetauktion. NR 22264 tror jag numret var. Senaste budet låg på 600 kr. Lycka till!! Hälsningar Maria

Mimmi sa...

vilken bra fokus du fick på grenen :)

Anonym sa...

Bruten, ja, men den ger sej inte för det! :-) Gillar den sortens detaljer i naturfotograferandet - sånt som lixom "talar", fast utan hörbara ord.

Ha en fin kväll! :-)

Sarah sa...

Stackars lilla gren, den är verkligen bruten. Ha en fin kväll ;O)

oumberligating sa...

Har inte hunnit titta på allas månadsbilder ännu, så nu bloggar jag runt på kvällen, fint motiv och foto ska bli trevligt att följa med i händelseutvecklingen.
Gillar du specialfoto tita in på min blogg där finns en bild i hästväg att ladda hem superpixelbild på obamas invigningstal, går att förstora hur mycket som helst och detaljgranska mycket speciell om du inte redan sett den, ha en bra käll mvh från Peter Olofsson, min månadsbild är på www.jernsaxen.blogspot.com kanske lite nära taget men det är mycket pågång runt och kring den båten/vraket den kanske t o m skrotas under våren vi får se!

Susanne sa...

Japp, den var bruten... och nästan helt av. Tur att det inte var nåt värre... som foten eller handen som många bryter så här i halkiga tider.
Kram

Anonym sa...

Bruten, men inte av... den repar sig... till våren :o)

Jules sa...

Tror den tar sig till våren :) Rätar på sig och står där stolt och kanske svajar med i vinden.