torsdag, januari 01, 2009

God fortsättning

Igår kväll åkte vi ner till centrum för att vid tolvslaget se på det stora fyrverkeriet så jag tog med stativet och kameran för att få det förevigat. Det är första gången jag fotar ett fyrverkeri och jag är hyfsat nöjd med resultatet. Det är inte lätt och nästa gång ska det bli ännu bättre. ;)


Jag hoppas att ni får ett riktigt gott nytt 2009.
Ha det gott därute.

7 kommentarer:

Anonym sa...

God fortsättning! Visst är det vackert med fyrverkeri! Jag hade med kameran men inte fick jag fotat något! Du lyckades bra med dina bilder!
Ha en bra dag så här på årets första! Soffan nästa... :)

Camilla Alvén sa...

Oj, det ser ut som att det smällde rejält.
Visst är det spännande med ett helt nytt år, så många bra fotografier som skall bli till under 2009 (hoppas jag).
Ha en härlig dag på det nya året
Kram
Camilla

Ellas Inspiration sa...

Jag önskar dig en riktigt god fortsättning på det nya året!!

Kram Karin

Anonym sa...

Gott nytt år! Fina bilder. Snyggt att ha trädet med. Här fuskar vi med gammal skåpmat. Inte så lätt att fota med händerna fulla av sovande ettåringingar.

Anonym sa...

Snyggt jobbat! Du fick några riktigt bra bilder på fyrverkerierna. Men med stativ går det bättre. Eftersom mitt stativ är kaputt fick jag köra handhållet.
Du skrev att du hade fel objektiv, vad hade du för objektiv då? Jag tog mitt fasta 50 mm med största bländare på 1,8. Ett objektiv jag varmt kan rekommendera. Det kostar precis över tusenlappen!

Önskar Dig och de dina en god fortsättning!

Linda -Galleri Palla sa...

Vad fräckt det blev!

Anonym sa...

Om du vill ha ett kanonbra orginalobjektiv kan jag rekommendera Canon's 55-200. Var precis inne på Scandinavian Photo och tittade och kunde bara konstatera att det objektivet inte längre finns på marknaden. Nu har de ett 55-250 för 2750 pengar som är mycket prisvärt. De "vita" objektiven är snorrigt dyra men visst de är också av ypperlig kvalite. Vi har ett 100-400 mm som är grymt bra men använder det inte så ofta!
Sambon hade ett Sigmaobjektiv 100-300 som höll knappt två år. Tråkigt att lägga pengar och det inte håller. Därefter köper vi bara orginalobjektiv.

Ett objektiv som mer eller mindre alltid sitter på min kamera är ett 17-85 mm med bildstabilisator. Då vi köpte det kostade det nästan 13.000 och är nere i 4.995 nu. Det är ett verkligen prisvärt objektiv!

Det blev mycket om objektiv. Ville bara dela med mig lite. Hoppas att det är OK?!?!

Ha en kanonfin dag!