torsdag, januari 29, 2009

Second hand (26 av 365)

Till bild 26 i temat 365 foton valde jag second hand. Och vad kan väl bättre illustrera second hand än butiken Myrorna?

Här finns övriga deltagare i 365 foton.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det är väl jättebra att det finns second hand!? :-) Just Myrorna finns inte här, men flera andra second hand-butiker. Vissa drivs av kyrkor och vissa av föreningar - och så finns det väl nån enstaka som är privat näringsverksamhet (heter det så???) också. Jag handlar gärna på ställen där intäkterna går till något bra! :-)

Mimmi sa...

Second hands butiker är jättebra
vi har en som heter gengåvan som är jättebra att handla i så där är jag och kolla ofta

Jules sa...

Jag älskar Myrorna :) eller second hand överlag. Har gjort månag fina fynd där :)

Maria Thorbjörnsson sa...

Göra roliga fynd-det e skoj de-precis som din bild till temat
Maria i Sennan

Ninni sa...

Vilket bra bildval! Jag saknar verkligen våra svenska second-handbutiker. Jag älskar att gå och titta där och ibland fynda. Dessutom så känns det bra att få lämna dit sånt som man inte behöver längre, hellre än att slänga.
Antagligen finns det kanske något liknande här också, men prylar och möbler lever nog längre här, många är så fattiga så att jag tror att det mesta som kastas får ett nytt liv någonstans.

Veronica sa...

Var där och fyndade i höstas. Sen hade röda korset öppnat en second hand butik lite längre bort mot (gamla ugglan) tror jag det hette förr. Och där stor fyndade jag!

Anonym sa...

Jag har faktiskt aldrig varit på Myrorna men vet att man kan fynda där. Har en kompis som handlat en del bl.a. Emmafåtölj för ingenting, kanske några hundra.
Ha det gott!

Sarah sa...

Är alldeles för sällan på sekond hand butiker! Bra val av temat ;O)

Anonym sa...

Så långt du kommit i 365 foto.. jag är nog inne på 21 eller så .. Tycker det är lite mycket just nu.. Visst är The Boss det bästa av allt.. men det finns ett par till.. Lycko dig som ska på konserten.. biljetter det är svårt att fixa... alltid så vi får se, men det skulle va roligt att se honom och E-Street band igen:-)
Jag höll precis på att mixa med videon då du tittade in.. fick inte in den först.. Visst har jag cd-n har så gott som alla hans från början:-)
Ha de fint kram på dig