fredag, augusti 15, 2008

Toblerone


Jag vet inte om chokladsuget sätter in men detta är det vi kallar för Toblerone-hus. Det är 4 st trekantiga hus som finns här i Umeå. Uppifrån se de ut som Toblerone. Underifrån ser de ut så här. Läckert eller hur?

6 kommentarer:

Camilla Alvén sa...

Hej Kerstin!
Tack för att du lämnade en kommentar hos mig.
Visst liknar huset Toblerone, ena dottern vann 2 kg Toblerone på Liseberg så jag blir inte direkt sugen (har ätit för mycket). Göteborg visade sig verkligen vara en trevlig stad, vill tillbaka igen.
Ha det bra
Camilla

Proforma sa...

Hej och tack för titten hos mig! Det är alltid kul att få veta vem som läser ens blogg.

Ser att din blogg är helt ny och förstår att du gillar att fotografera. Det är ett nyvaknat intresse hos mig med, blir bara roligare för varje kort jag tar.
Jag tänkte tipsa dig om Fototriss som jag brukar vara med i. Titta tillbaka hos mig så finns det med bland mina kategorier. Du kanske redan har upptäckt denna roliga utmaning.
Trevlig helg på dig!!

Sarah sa...

Oj oj oj, livsfarligt, jag skulle gå och köpa en Toblerone så fort jag gått förbi det där huset! :) Kram

Kerstin sa...

Camilla: Det blir definitivt Göteborg en gång till. Finns mycket kvar att se. ;)

Proforma: Tack för kommentaren och jo, jag har sett det där med Foto-triss. Men allt är väldigt nytt just nu så jag tar det steg för steg. Snart är jag där! Jag lovar. :)

Sara: Om du bodde lika nära de där husen som jag gör skulle du tröttna på Toblerone om du köpte en varje gång du går förbi. :)

londonhem sa...

vilket vackert foto!!! ja det huset ser otroligt spannande ut.
ha en bra helg
kram
anna

Anonym sa...

Vilket coolt ut. Det ser verkligen ut som toblerone! :)
kram