söndag, augusti 24, 2008

Fotboll




Idag pågår en fotbollscup i vår omedelbara närhet. Vi har "ängarna" precis bakom huset och där pågår fotbollsmatcher hela dagen. Vi hör musiken från högtalarna och speakerns röst lika väl som om dom satt i vardagsrummet. Inte alltid så populärt kan jag lova. Speciellt inte när dom kör samma cd om och om igen i pauserna. Bilderna ovan kommer från en match förra veckan när flickor 16 år spelade. Jag är inte det minsta intresserad av fotboll men det var ju så kul att testa kameran.
Idag ska här putsas fönster i köket och upp ska nya gardiner som jag hittade på rea på Åhléns. Det ska bli så skönt att få upp lite nytt.
Ha en skön eftermiddag

2 kommentarer:

Anita sa...

Åh, men vilka fina bilder från museet. Man blir lugn bara av att titta på dem. Det blir så vackert när det är lite halvmulet. Sånna klara, lugna färger. Kanske det är lite ljuset i Sverige på sensommaren/hösten..
Apropå ljudet från fotbollen.. vi har en Junior High några kvarter bort som övar sin skolorkester (trumpet, saxofon, tubas, klarinetts, flöjt, tamburin, cymbals, och trummor) utomhus en timme varje morgon hela hösten och våren :-D

Kerstin sa...

Anita: Men din stackare. Ni har det inte roligt. Skolorkester varje morgon....det låter inte som musik i mina öron. ;)