tisdag, april 21, 2009

Show me your´s and i´ll show you mine 10

Jag gillar fotoutmaningar och har hoppat på en ny. WTFDC har en som heter Show me your´s and I´ll show you mine och dagens tema är Djur. Som jag skrev i förra inlägget fotade jag igår vid dammen inom sjukhusområdet. Där fanns massor av fåglar som lekte och njöt av solen och det syns på bilden.
Här hittar ni fler bidrag.
Ha det gott därute.

9 kommentarer:

Proforma sa...

Alltid lika roligt att titta på fåglar! Ganska fantastiskt, egentligen, att de inte fryser i det kalla vattnet!
Ha en fin dag!

Annika sa...

Jag ser att ni har snö som ligger på stranden. Hoppas att den försvinner snart.
Fin fågelbild. Ni har haft massor för er hemma hos er med tanke på 50 årsfester och annat. Förstår om du är trött.
Men roligt har det säkert varit!
Ett försenat grattis!!
Kram!

EnviroSheila sa...

Den där i mitten ser lite ilsken ut hörredu! Resten av dem gillar jag dock :)

Mimmi sa...

jag kan förstå att det kan vara roligt med de olika teman som ni får lägga upp bilder till:) jag tycker det är jätte roligt att komma in och titta och se vad ni har hittat på att lägga upp för bild till dom .. tänk så mycket man har lärt sig .. man ser allt i ett annat perspektiv nu man ser en bild nu och tänker på vad som kan ligga bakom den och sånt:)
för i tiden skulle jag inte ha reagerat om man såg en vante på marken .. nu gör man det . och tar till och med kort på den:D
Ja de myror gav mig skrämsel hicka igår .. jisses så ettriga de var.. vet inte om man vågar ge sig på mer fotografering av dom ... hm . kanske man skall spruta lite lugnande ner först i så fall:D
ha en bra dag:D

Maria i Sennan sa...

Javisst e det "gräsligt" orättvist i vårt avlånga land;0)
Men håll ut....Kramen Maria

whatthefuckdotcom sa...

Vattenlekar är de bästa lekarna... om du frågar Malcom ;) Men hua och fy och usch.. jag ser att ni har snö kvar. Hoppas den smälter snart nu vill vi ju ha vååår :)

Lissen sa...

Håller med Proforma, visst är det fantastiskt att fåglarna inte fryser där i vattnet. Lite vårystert glada ser dom ut att vara. Ha det så gott!

Inspirera Mera sa...

Vad härligt de ser ut att ha det!

Svar: Tack! Vad roligt att du tycker det. Kram Sandra

Peter Olofsson sa...

Hej! Oumberlige Peter här! Som du ser så är det en omöjlighet för mig att ta det lite lugnt!(ler).
Världen är full med viktiga saker att ta i tu med, har verkligen inte slutat blogga på www.oumberligating.blogspot.com utan den får vila ett tag, nu är det www.jernsaxen.blogspot.com som gäller i ett tag framöver tills det blir en egen hemsida! Oumberligabloggen skapades faktiskt som en liten "draghjälp" för Jernsaxen bloggen och för att nå ut till fler människor om sjukvårdproblematik och patient/smärt frågor. Stora områden och svåra att hantera men en sak är säker desto mer det skrivs om dem desto bättre ur alla synvinklar.
Nu vill jag be dig käre läsare av Oumberligabloggen att titta in på Jernsaxenbloggen som jag idag skriver ifrån. Min önskan är att du också lägger till dig som föjare av den, bloggen är lika fri och okomersiell och opolitsik som Oumberliga. Mitt enda mål med den i bloggform är att få så många läsare som möjligt och självklart också kommentarer. Det är visserligen inte det viktigaste men känner du för att skriva en rad så självklart så uppskattas det! Mitt mål är att även Jernsaxen ska länka vidare till allmäna bloggar som kan ge förströlese och glädje i vardagen, kommer skicka ut förslag var du vill ha din blogg under för rubrik, exempelvis inredning, foto, konst osv men det tar ett litet tag. Vill du inte synas på den sidan varken som följare eller blogg så respekteras det självklart, då ses vi bara på Oumberliga bloggen(ler). Är det någonting du undrar över så går det bra att maila till jernsaxen@live.se så reder vi ut eventuella frågor. Berörs du personligen av sjukvårdsfrågor, patientproblematik, försäkringskassa eller liknade så vill jag gärna ha material om det, skriv gärna en lång kommentar så andra kan läsa. Mår du bra och är frisk som en nötkärna(ler) så var glad för det och stöd oss andra (patienter och anhöriga) genom att bara vara "följare" och tyck gärna till om det är något som är bra eller dåligt i mina inlägg!
Stor varm Kram från Oumberlige Peter!
Tack för hjälpen på förhand vill jag också säga!