torsdag, april 23, 2009

Fåglar

Igår fotade jag lite mer vid dammen vid sjukhuset. Men den här gången lånade jag med mig dotterns objektiv för att komma fåglarna lite närmre. Och det blev ett riktigt bra resultat. Här är några bilder.

Ha det gott därute.

12 kommentarer:

Annika sa...

Ja, det blev riktigt bra!
Vad spännande att ha ett sådant objektiv där man kommer så nära...
Har våren kommit lite närmare nu?? är snön borta?
Kam!

Nattsyrran sa...

Vilka härliga fågelbilder. Den sista i motljus är kanontjusig. Alltid kul att testa lite nytt. Jag har köpt mig ett nytt objektiv men eftersom mitt kamerahus gick sönder precis samtidigt så har jag ännu inte hunnit testa det. Må gott =)

Vardagstugg sa...

vilka fina, speciellt den söta som dyker ..;-)

ha en trevlig dag i solen!

Annelie

Mimmi sa...

Hej:)
Det blev ju riktiga fina bilder på fåglar:)
min dotter tycker jag har fått fåglar på hjärnan:). för hon säger att allt jag ser får jag fram att det liknar en fågel .. ja till och med en stubbe:)
ha en bra dag
kram

Milla of Sweden sa...

Hej Kerstin!
Tack för att du kikat in till mig trots min frånvaro.
Hoppas din påsk var bra!
Vilka härliga bilder som vanligt!
Gillar fåglarna men ÄLSKAR bilden på din katt med krokusarna!
Vilken härlig dag vi har, nu kommer våren hit med!
Hurra!!
Kramar

Speja sa...

Härliga bilder, gillar särskilt den där gumpen på fågeln sticker upp:)

Karins fotoblogg sa...

Visst är det en utmaning att fota djur? Bra bilder fick du till! Lite extra rolig den där man bara ser rumpen :)Sen gillade jag bokhen du fick till på den sista bilden!
Ha det gott, kram

Proforma sa...

Jättefina bilder på fåglar. Kunde först inte få fram fågeln på andra bilden, tyckte jag såg näbben men det var allt en stor näbb i så fall! Alltid roligt att fotografera djur men det kan vara en stor utmaning också eftersom de oftast inte är stilla!
Ha det gott!

AnnaKK sa...

Gomorron!

Men du...! :-) Nu när du har börjat fotografera fåglar så kommer det där med artnamnen också, nästan som ett brev på posten! Jag har t o m lärt mej hur en del fåglar låter just genom att ha intresserat mej för den främst i syfte att fånga dem på bild. :-)

Maria i Sennan sa...

Härligt att skåda-gillade anden mot vattnet i profil allra mest
Skön Helg på dej...Maria

Madde (din xtra dotter) sa...

Jag diggar fågeln som dyker stenhårt. :) Känns som jag :D Dessutom tycker jag om själva känslan som jag får av bilden. Jag är lite avis för att du är så himla bra på att ta bilder. De är snudd på fusk unga dam. ;)

Anonym sa...

好神拖,料理,幸福,好色,頂好,好事多,好玩遊戲,史萊姆,線上遊戲,A片下載,影城,愛情公寓,貼圖,情色,網站,遊戲,小說,文學,色情,交友,影片,臺灣,小遊戲,論壇,嘟嘟,視訊,小說,言情小說,貼圖,用品,情趣,漫畫,情色網,情色,遊戲,85cc,嘟嘟,網站,18成人,影片,交友,貼圖,圖片,圖片,文章,小說,光碟,微風,影片,漫畫,文學,遊戲,電影,論壇,成人,做愛,aio,小說,聊天室,聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,視訊,聊天,聊天室,聊天室,聊天室,聊天室,免費視訊,交友