torsdag, april 02, 2009

Flytta, Moving (87 av 365)

Igår gick flyttlasset för yngsta dottern. Hon flyttar inte långt, bara ett kvarter, så flytten gick lätt. Nu ska den gamla lägenheten städas ur och så ska hon komma i ordning i den nya. En hel del jobb kvarstår med andra ord.

Tema nr 189.
Hos Akson och Julie hittar du fler deltagare.
Ha det gott därute.

8 kommentarer:

Sofie sa...

Kul med flytt! Om än det ju kan vara lite jobbigt med allt bärande och så. Men alltid en skön känsla sen när man kommit i ordning :) Lycka till med flyttandet till henne! Kram, Sofie

Proforma sa...

Roligt med ny bostad! Flytten mindre rolig och städningen jättetråkig! Men när det väl är gjort så börjar det roliga! Härligt också med en större lägenhet, kan jag tro!
Ha en bra dag!

Mimmi sa...

ja ush ja .. vi har flyttat 6 gånger inom 3 år och det var jobbigt ..men nu har vi kommit rätt nu när vi har ett lägen het i radhus med egen gräsmatta igen
ha en bra dag
kram

Susanne sa...

Visst är det roligt att flytta men jösses vad det är kämpigt. Den härliga känslan kommer sen när allt är på plats och man kan njuta av det nya=)

AnnaKK sa...

Säkert jättekul att göra i ordning i den nya lägenheten! :-) Och mindre kul att städa ur den gamla... Men hon har antagligen en snäll mamma som hjälper henne med den saken!? ;-)

Vi har bott här i 20 år nu, och på den tiden har vi samlat på oss så mycket grejs att tanken på att flytta väl knappt finns... Phu, vilket mastodontjobb det skulle bli att tömma varenda vrå här. Nä, det undviker jag nog helst! :-)

Trevlig kväll!

Anonym sa...

Good one for the theme! I didn't think of that kind of moving!

annalarssonphotography sa...

Roligt med flytt! :)
Men kämpigt innan allt kommit på rät plats och så.
Hoppas att allt går bra för henne och att hon kommer att trivas! :)

Sov så gott!
Kram Anna

Gilla sa...

Gokväll Kerstin, jo det var riktigt gott med lite Norrlänsk mat så här till helgen !
Du ska oxå ha en fin och skön helg :)

Gilla.