tisdag, mars 09, 2010

Fotobok

Sen digitalkameran kom märker jag av en viss tendens att bilderna ligger kvar i datorn, man tänker att "jo, jag ska framkalla dom", men det har en benägenhet att inte bli av.
Jag har testat ett annat alternativ - att göra en fotobok.
Min bok har jag beställt ifrån Önskefoto, den är stor (300x225 mm), har bra färgåtergivning och det dröjde inte länge innan den låg i brevlådan .
Jag är jättenöjd med både bok och service och kommer att beställa fler i framtiden.

Här hittar ni Önskefoto.

11 kommentarer:

Sarah sa...

Har tänkt samma sak, får nog bli en fotobok här med =)

mimmi sa...

Jag har tänkt på samma sak .. är det dyrt att beställa en sån? och du blev nöjd med kvalliten på dina bilder däri? Min dotter beställde också en sån bok ..men från ett annat ställ och det blev inte alls så bra bilder iden .
idag fick jag som jag ville och som jag skrev till dig förut idag .. jag hittade Vide :)
kram

AnnaKK sa...

Ja, hur många gånger har man inte tänkt att det skulle vara jättekul att göra en fotobok!? Fattar bara inte varför det aldrig blir av...? Men nångång SKA jag - det lovar jag! :-) Kan också tänka mej att när man väl har tagit steget och gjort den första, så rullar det bara på sen med fler och fler? För material till att fylla sådana med saknas ju knappast! :-D

Anna smyger in.. sa...

Du det är verkligen så fint med dessa fotoböcker tycker jag..

Mmmm du jag har börjat på en bok oxå..men himmel vilken tid det tar att göra...eller oxå är jag för petig jag vet inte..men men jag får väl ta upp det igen när tid finns..

Din blir säkert perfekt..så kul...

Eva-Lena Sjösteen sa...

Något även jag har tänkt göra, det har bara inte blivit av. Har så himla svårt att välja bilder, velig absolut :)Men nu blev jag grymt inspirerad när jag såg din!!

Ha en fin kväll//Kram E-L

LissenTo sa...

Något jag får ta tag i någon gång.
Får fråga dej igen då, när det blir aktuellt.
Ha en skön kväll.

Karins fotoblogg sa...

Visst är det coolt med fotoböcker!

Ha det gott, kram!

Karin sa...

Ser riktigt snyggt ut!!/ Karin

Skatan sa...

Hej!

Ja du gosse (inte då!) det där känns bekant...så trist att jag aldrig framkallar några bilder. Få med kvalitet i en bok kanske kan vara någonting även för mgi!

Sov gott. Så småningom.

Anna

Anni sa...

Men så roligt! Jag har fått ett program så att jag ska göra en temafotobok från ett av mina tjejgängs middagar (sch säg inget - det är en hemlighet), men jag förstår inte när jag ska sätta mig och ta mig den tiden? Tyckte du att det tog tid, eller flöt det på lätt?

Camillas Foto sa...

Hej Kerstin!
Visst är det kul med fotoböcker, jag har också alldeles för många bilder i datorn som borde framkallas.
Ha det bra
Kram