lördag, februari 27, 2010

Idag minns jag.....

.....förra sommarens krypande på gräsmattan.
(Bilderna är klickbara.)

Önskar er alla en fin lördag.

8 kommentarer:

Nattsyrran sa...

Helt fantastiska bilder, suverän makro och superskärpa! Och visst längtar man nu. Men idag njuter jag av svenskornas guld i curling!! SÅ spännande. Gick och la mig 03.30. Var tvungen att se klart, njuta och fälla några tårar till nationalsången. Sen sov jag gott!
Kram och ha en bra dag!

AnnaKK sa...

Jättefina foton på maskrosorna! :-)

Och snart ska vi faktiskt få göra det igen: Krypa runt i det gröna och mysa med macrofotografering bland alla blommor, blader och småkryp! Det är ju midsommar om lite knappt fyra månader bara!!! :-D

ormbunke sa...

Ja den ställningen känner man igen. Folk undrar nog ibland vad man håller på med. Fina bilder blev det. Ha en bra lördagskväll.Anita

AKO sa...

Seriöst konstigt att utblommade maskrosor kan vara så vackra i närbild, men det är de! Jättefint!

mimmi sa...

Jag älskar dessa bilder här som du har lagt upp .. de var suveräna och så vackra .. ja .. jag bara tittar på dom om och om igen :)
kram

Proforma- Irene sa...

Maskrosor är ett tacksamt motiv att fotografera med makro. Kan riktigt se dig på alla fyra på gräsmattan! Fantastiskt fina bilder, Kerstin. Jag skulle kunna tänka mig dom på väggen i svit!
Ha en fin söndag!

Lissen sa...

Vilka ljuvlig bilder du fick. Vad bra att du kröp omkring. Det dröjer inte så länge nu. Nu dags för promenad på snöiga vägar!
Ha en skön söndag. Kram Lissen

Jah Hollis sa...

Ett riktigt vackert ogräs även när man ser det så här. :-)