söndag, december 27, 2009

Snö, snö, snö

Jag trodde knappt mina ögon när jag kikade ut i morse.
Snön har vräkt ner och det bara fortsätter.
Maken har skottat och snart ska det skottas igen.
Men vackert är det, hoppas bara att det slutar och att solen tittar fram
Då blir det foto!!!Fågelbordet har fått ett gigantiskt tak.

Räcket på altanen har också vuxit på höjden under natten.
Lönnen är vacker i vinterskrud.

Hoppas att ni inte har snöat in.
Ha en fin dag.

9 kommentarer:

mimmi sa...

Du fick mycket bättre bilder på hur mycket snö man än vad jag fick :) det var jätte fina bilder och va roligt att ni också fick så mycket snö ;) ja nu skall det bli kallt .. runt 30 minus .. så nog kommer solen fram då ..men då är frågan om en annan kommer fram där ute :)
ha en fin forsätning :)
kram

AKO sa...

Så otroligt duktig du har varit med nya inlägg sedan jag sist kollade! Jag tänkte också tanken att försöka visa hur mycket snö det har kommit här de senaste dygnen, men du har gjort det så bra så det blir svårt att få till det bättre.

Jag var ute på en kort promenad idag och när jag klev av (den oplogade) vägen sjönk jag ned med benen hela vägen. Tur att snön var mjuk och lätt att röra sig i för annars hade det blivit svårt att ta sig upp. :)

Proforma - Irene sa...

Helt otroligt så mycket snö ni fått! Eller för er där uppe kanske det inte är det!? Själv är jag glad åt vårat snötäcke, en vit jul som vi inte haft på flera år så nu är jag nöjd! Nu behöver den inte ligga kvar så länge till :)
Ha det gott! Njuter du av det fina köket? :)

Anni sa...

Ja det är något speciellt med snön när det inte blåser, utan den får ligga kvar och visa hur mycket som faktiskt ha kommit! Här har vi haft lite tögrader och då försvinner all den där fluffigheten. Nu är det inte lika vackert - men mycket!

AnnaKK sa...

Nähä, här snöar vi inte inne - inte idag iallafall! För det är snart ingen snö kvar alls här, tyvärr... :-/ Saknar den!!! Lagom till julafton blev det slask...

Men det ska bli kallare här också framöver, så jag hoppas det kommer ny snö då! :-)

Eva-Lena Sjösteen sa...

Oj, så mycket vitt på en natt och så vackert du har förevigat det!
Här har vi fortfarande gott om det vita och jag njuter så länge det varar... Temperaturen svänger lite igår var det rejält kallt, idag lite mildare, men jag har hört att kylan är på väg...

Ha en fin måndag!

Tack, för din röst/Kram E-L

Anna smyger in.. sa...

Men himmel en sådan massa snö..hallå Kerstin du syns väl snart inte eller..

Men så vackert det är och vilken tur att snö är just vit..för ljust och fint blir det ju..

Lissen sa...

Tror ni har fått mer snö än oss. Men snart är vi ikapp det snöar nu också. Har blivit varmare -7,4 idag. Helt klart är det VINTER nu.
Fina bilder du visar på den fluffiga snön, så vackert.
Ha en skön måndag.

Veronica sa...

Jepp, det har kommit lite snö =) Syrran kommer upp från Umeå idag jag hoppas att det går bra för dem att köra. Tittar in och vill önska dig en gog fortsättning oxå =) Passar på att tacka för alla underbara bilder det gångna året och ser fram emot ett fotorikt 2010 Kram =)