måndag, augusti 24, 2009

Blommor

Vi var hos mina föräldrar igår och då passade jag givetvis på att fota mammas rabatt som sprakar av blommor.
Man får ju passa på nu för snart är första frosten här och sakta men säkert kommer blomstringen att avta.
Det är guld värt att ha lite bilder på sommarens blommor som man kan njuta av när snöstormen viner utanför knuten.

En vit pelargon.

Lobelia
Svartöga
Namnlös
Dahlia (om jag inte har helt fel)
Humle
Humle
Ha det gott därute.

8 kommentarer:

Vanilla sa...

Gud vad du tar vackra kort Kerstin!

jajamensan jag hörde det för ngn månad sedan att man kunde frysa in dem så och det är ju så himla enkelt då. slippa att förvälla el torka svampen.
Nämen hittar du inga kantareller? det finns massor detta år men du kanske bor i en annan del av sverige som det inte varit lika bra svampår.

Ha det fint

KRAM

Proforma sa...

Så fina bilder, Kerstin! Jag fastnade alldeles särskilt för dahliaknoppen men den namnlösa tittade jag också lite extra på... kan inte heller komma på vad det är för en blomma.

Blommor kan jag ta hur många kort på som helst! Hur blir det inte nu med nu kamera :)
Ha en fortsatt fin dag, Kerstin!
Irene

Bokmalen sa...

Vackra bilder på vackra blommor!! Själv glömde jag makrot hemma i helgen. :( Kändes lite surt när jag lixom ställt in mig på att fota makro. Men det gick ju bra ändå...
Kramen, Maria

AKO sa...

Måste bara få dela med mig av en korsordsgrej som jag såg/löste nyss. De ville ha svar på "Ser knäppgök genom" på tio bokstäver. Svaret är kameralins!! Så då är man en knäppgök också! ;)

Och förstås så hittar du fina blommor överallt att fota. Du gör helt klart mycket mer nytta med ett makro än vad jag gör! *L*

Vardagstugg sa...

ja jag springer runt som ett tok o fotar i mina föräldrars trädgård när jag är där! Föresten , vill du kika på deras trädgård så kika på Västerbottensnytt i morgon, dom är med i länets trädgård -09 =) Jag passar på att ta med mig en bukett hem varje gång..sån vardagslyx!

Fina bilder du tagit!
Trevlig kväll

Annelie

Mimmi sa...

Visst är det så underbart att kunde ta fram några fina blombildar under vintern och titta på dom och så veta att en dag så ser vi dom på riktigt igen:)
men just nu är jag ganska nöjd ändå med vädret. även den kommande höst ser jag lite fram emot .för det är så otroliga vackra färger den har:)
ha en fin kväll
kram

Ninni sa...

Vackra bilder av din mammas fina blommor. De vita pelargonerna tycker jag å mycket om. Humlekottarna är ju också väldigt söta. Jag brukar ibland göra en krans av dem och hänga upp.
Men det känns lite tidigt med frost redan...
Må så gott!
Kram Ninni

Inspirera Mera sa...

Vilka fina blommor din mamma har. Ser fram emot att själv skaffa en trädgård, inte för att jag vet hur det kommer att gå (har inte gröna fingrar). Kram Sandra